Курча в мікрохвильовій печі з кедровими горішками - Image

Курча в мікрохвильовій печі з кедровими горішками

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Щасливим власникам мікрохвильової печі пропонується вишукана святкова страва – курча з кедровими горішками. М'ясо курчати саме по собі дуже делікатне і ніжне. До того ж воно зовсім не жирне і вважається дієтичним, також як і м'ясо дорослої курки. А у вершковому соусі з додаванням білого вина і портвейну, воно розкривається по-новому. Ароматне, соковите, пряне – просто смакота. Панірування в борошні робить м'ясо рум'яним з хрусткою золотистою скоринкою. Виглядає дуже апетитно. Смажені кедрові горішки, виділяючи ароматне масло, насичують м'ясо пікантним смаком хвойного лісу. Вам вже захотілося приготувати цю дивовижну страву?

Ingredients for the recipe

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
205.08

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

per 1 kg

Ingredients

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

1,5 кг.

Kilojo Dried Pine Nut 50g

100 г.

Bastida Me Gusta White Wine 0.75l

200 мл.

Graham's Fine White Port 19% 0.75l

200 мл.

Iberica Garlic Cloves 100g

2 шт.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

100 мл.

Carrots

200 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

30 г.

Salt Egypt

за смаком

7 Flour 1kg

80 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

200 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно розділити курча на невеликі частини та запанірувати в борошні. Покласти на тацю мікрохвильової печі та підрум'янити шматки курчати з усіх сторін. Потім потрібно зварити курячий бульйон. Для цього взяти кастрюлю, покласти туди 200 г. курячого філе та залити водою (1 л.). Варити бульйон 60 хвилин. Після цього витягнути з нього м'ясо та процідити.

02

В скляний посуд для мікрохвильової печі покласти моркву нарізану невеликими кубиками, часник, полити бульйоном (250 мл.) та білим вином. Покласти курча на посуд та поставити в мікрохвильову піч на 11 хвилин. Дістати, полити курча соусом, що утворився, та перевернути шматочки курчати перед тим, як додати портвейн та смажені кедрові горішки.

03

Знову поставити курча в мікрохвильову піч на 4 хвилини. Додати вершки в соус. Подавати смажене курча гарячим, окремо в якості гарніру можна подати смажену картоплю або варений рис.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min