
Запечене авокадо з томатами під яєчним соусом
Якщо ви сьогодні хочете здивувати своїх близьких або гостей чимось вишуканим і незвичайним. Тоді вам обов'язково варто звернути увагу на рецепт цієї страви. І тому сьогодні ми вам представляємо прекрасний рецепт приготування такої вишуканої страви як запечене авокадо з томатами під яєчним соусом. Такий делікатес вийде не тільки смачним, але й неймовірно корисним. До того ж така вишукана страва не дуже довго готується. Смак страви виходить відмінним. А її запах просто збиває з ніг. Такій страві будуть раді всі. Порадуйте сьогодні своїх найрідніших і найближчих і приготуйте їм запечене авокадо з томатами під яєчним соусом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
3 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
6 ст. л.
Homemade Butter
4 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
Авокадо розрізати навпіл. Видалити кісточку. Змастити поверхню оливковою олією. Помістити в розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин.
02
Дістати з духовки, остудити. Помідори розрізати на четвертинки, видалити насіння, м'якоть нарізати кубиками.
03
Для соусу збити жовтки з білим вином. Поставити на водяну баню і збивати до легкого загустіння. Зняти з вогню і продовжувати перемішувати, вливаючи потроху тепле топлене масло. Додати лимонний сік і сіль.
04
Ложкою викласти м'якоть з авокадо в форму для запікання. Зверху викласти нарізані томати, полити соусом, посипати тертим пармезаном і поставити під добре розігрітий гриль до утворення золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores