Суфле зі шпинатом і фетою - Image

Суфле зі шпинатом і фетою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Так як французи - народ ніжний і витончений, то і відповідно страви їхньої кухні такі ж. Суфле - це легкий невибагливий десерт, який відрізняється ніжним смаком, який надає йому сир. Але наш рецепт дуже сильно відрізняється від традиційного суфле. Тому що пропонуємо вам рецепт суфле з шпинату. Так-так, вам не почулося. Не дивлячись на те, що страва вийде не зовсім десертною, все таки вам варто спробувати її зробити, тому що в ній так багато різних корисних інгредієнтів. Взяти хоча б той же шпинат або цибулю. Ну а фета, в свою чергу, зробить страву дуже м'якою і ніжною на смак. Така страва відмінно підійде як проста закуска.

Ingredients

Панірувальні сухарі

2 ст. л.

Шпинат

150 г.

Оливкова олія

2 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Молоко

300 мл.

Часник

1 зубчик

Крохмал

50 г.

Яйця

6 шт.

Фета

100 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Змастити олією формочку для суфле, присипати панірувальними сухарями.

02

Проварити шпинат 4 хвилини. Перекинути на друшляк, віджати і нарізати шпинат.

03

У сковорідці з оливковою олією припустити протягом 4 хвилин подрібнені цибулю і зубчик часнику. Додати шпинат.

04

Підігріти 200 мл. молока. У остатку 100 мл. холодного молока розвести крохмаль.

05

Влити розведений в молоці крохмаль в гаряче молоко і варити до загустіння, помішуючи. Остудити .

06

Ввести в молоко яєчні жовтки (2 шт.), збити. Додати шпинат, покришену фету, сіль і перець. Перемішати.

07

Збити 6 яєчних білка в піну. Ввести їх в основну суміш, перемішати і ложкою викласти у форми для випікання. Випікати суфле 10 хвилин при температурі 150°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min