
Салат із кальмарів з картоплею та морквою
Цей салат ви можете робити як з особливої нагоди, так і зовсім без приводу. Адже головний інгредієнт - кальмари - з будь-якої страви зроблять шедевр. Їх особливий смак зробить салат м'яким і вишуканим. Ця страва відразу передасть настрій, з яким ви її робили, всім гостям. Не дивлячись на те, що майже всі інгредієнти досить прості, в цей же час всі разом вони створюють цікаву композицію у вигляді салату з кальмарів із картоплею та морквою. А якщо ви ще й прикрасите його оригінально і незвично, тоді ця страва стане центральною фігурою на вашому столі. Навіть зі звичайнісіньких інгредієнтів виходять смачні салати, якщо додати туди певну "родзинку" і своє бажання.
Ingredients
Кальмари
500 г.
Зелений горошок консервований
100 г.
Огірки солоні
300 г.
Картопля
330 г.
Майонез
70 г.
Морква
220 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Кальмари опустити на 10 секунд в окріп, потім у холодну воду. Очистити від плівки і варити близько 2-2,5 хвилин. Картоплю і моркву відварити до готовності. Потім злити воду, овочі охолодити, очистити і нарізати кубиками.
02
Із зеленого горошку злити воду. Огірки нарізати кубиками. Кальмари нарізати півкільцями або кубиками. Всі інгредієнти змішати, додати за смаком сіль і перець, майонез і акуратно перемішати. Перед подачею бажано трохи охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores