Сабджі з пряного буряка - Image

Сабджі з пряного буряка

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Сабджі - овочева страва індійської кухні. Переклад слова "сабджі" з мови хінді - "овочі". В Індії в сабджі додають найрізноманітніші спеції. В особливій пошані - каррі. Запропонований варіант страви, звичайно, далекий від оригінальних рецептів індійської кухні. Головний інгредієнт цього рецепта - буряк. Треба відзначити, що цей овоч - дуже корисний, цілющий продукт. Звичний, непримітний буряк містить унікальний набір корисних для здоров'я речовин. Дуже важливо, що багато які з цих речовин незначно руйнуються при тепловій обробці. Буряк незамінний в раціоні людини ніяким іншим овочем. Смакова палітра буряка гармонійно доповнюється іншими інгредієнтами страви: фундуком, родзинками, корицею.

Ingredients for the recipe

Beetroot
8.90 - 15.00

Beetroot

per 1 kg

Ingredients

Beetroot

1 шт.

Raisins

50 г.

Hazelnut

30 г.

Eco Ground Cinnamon

1 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Preparation steps

01

Очистити буряк від шкірки і натерти на крупній тертці.

02

У каструлі розігріти олію. Коли закипить, додати корицю і через 10 секунд кинути подрібнені горіхи.

03

Почекати 15 секунд і додати до олії і горіхів буряк, обсмажувати протягом 1 хвилини.

04

Додати в каструлю з буряком трохи води, родзинки і тушкувати на середньому вогні до тих пір, поки буряк не стане м'яким. Потім відкрити кришку і випарувати всю вологу. Подавати сабджі теплим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min