Картопляна тортілья - Image

Картопляна тортілья

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Все більше і більше переконують нас різні рецептники, що саме страви з картоплі найпопулярніші. Дуже люблять люди картоплю, тому і придумують різні способи її приготування. Існує дуже багато різних химерних страв з цим продуктом, але не забуваємо і про те, що нам потрібні також страви "на кожен день". Одне з таких - картопляна тортилья. Дуже проста страва, саме для тих, у кого немає часу вигадувати щось складне і цілий вечір стояти біля плити. Але при цьому страва виходить дуже соковитою, легкою і дуже смачною. Скоринка, яка виходить зверху страви при запіканні, сподобається вам і всім, хто буде куштувати цю страву. Помідори додадуть соковитість, а картопля робить страву досить ситною.

Ingredients

Картопля

5 шт.

Яйця

4 шт.

Помідори

2 шт.

Сметана

125 мл.

Сир Фета

100 г.

Сир

50 г.

Цибуля-порей

0,5 шт.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю промити і очистити від шкірки.

02

Картоплю нарізати кружечками і викласти шарами в форму для випікання, яку попередньо змастити соняшниковою олією. Посолити за смаком.

03

Збити яйця, до них додати сметану, за смаком посолити, поперчити і добре перемішати, щоб вийшла однорідна маса.

04

Лук-порей нарізати півкільцями.

05

Сир натерти на середній терці.

06

Помідори нарізати також півкільцями.

07

Додати в однорідну суміш цибулю, тертий сир і сир Фета. Гарненько перемішати і залити у форму зверху картоплі.

08

Зверху на масу викласти шар з нарізаних помідорів.

09

Форму для запікання поставити в духовку, розігріту приблизно до 170-180°С і випікати протягом 40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Картопляна тортілья – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua