
Морквяний кекс з імбиром і корицею
Є страви, тільки від назв яких вже течуть слинки. До таких страв відноситься і наш морквяний кекс з імбиром і корицею. Цей десерт досить просто готувати, але результат вас дуже і дуже порадує. Такий апетитний і ароматний кекс поки буде готуватися в духовці вже зведе всіх з розуму своїм приголомшливим ароматом. Кекс настільки смачний що розтопить серце будь-якого нелюбителя солодкого. А поєднання моркви і кориці зробить смак кексу незабутнім. Кориця, ваніль і імбир в цілому додадуть казкового аромату нашому десерту. Здивуйте своїх близьких таким ось приголомшливим кексиком і ваші старання не залишаться непоміченими.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
4 шт.
Top Grade Wheat Flour
1,5 ст.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Spice Cinnamon Ground
1 ч. л.
Spice Ground Ginger
0,5 ч. л.
Auchan Ground Nutmeg 55g
0,25 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
200 г.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
1 ч. л.
Salt Egypt
0,75 ч. л.
Preparation steps
01
Моркву помити і почистити, натерти на тертці. Змішати в мисці борошно, соду, сіль, корицю, імбир і мускатний горіх.
02
Міксером збити суміш масла, яєць і цукру. Додати терту моркву і ваніль, змішати до однорідної маси. Частинами всипати борошняну суміш, довести міксером до консистенції тіста.
03
Застелити форму для випічки харчовим папером, викласти тісто у форму. Випікати 20-25 хвилин в розігрітій до 190°С духовці.
04
Залишити на 10 хвилин охолодитися у формах, після вийняти. Дати охолонути протягом 1 години. При подачі посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores