Оселедець під шубою - Image

Оселедець під шубою

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Оселедець під шубою - це така рідна і близька для наших широт страва. Відразу ж уявляється така картинка: зима, мерзенна погода, холодний вітер, страшенна хурделиця і сніг, а вдома так тепло, затишненько, на кухні п'ють чай рідні, поглядаючи на люту холоднечу в віконце, а потім на вас щойно ввійшовшого і дико змерзлого в таку погоду... А на столі красується оселедець під шубою і чекає, коли ви його вже скуштуєте. Ви не уявляєте, наскільки актуальним у холодну погоду є дана страва. Оселедець відмінно підживить ваш організм білком і всіма необхідними насиченими жирами, а також мікроелементами. Морквина, буряк і картопля доповнять це вітамінами і клітковиною, а майонез і цибуля додадуть салату завершеності та гостроти.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

4 шт.

Beetroot

2 шт.

Carrots

2 шт.

Packed Onion from 3kg

2 шт.

Charivniy Ptah Elite Quail Eggs 30pcs

3 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

за смаком

Preparation steps

01

Промити і відварити картоплю, буряк і моркву в шкірці до готовності.

02

Рибу обробити та розділити на філе, видалити шкірку і кісточки, порізати дрібними кубиками.

03

Дно салатниці змочити водою.

04

Потім рівним шаром розкласти оселедець.

05

Очищену цибулину тонко накришити зверху риби.

06

Після цього шар покрити майонезом.

07

Відварену картоплю нарізати на маленькі квадратики і покришити наступним шаром.

08

Зверху зробити тонку майонезну сітку.

09

Моркву і буряк натерти на крупній терці окремо.

10

Далі по сітці розподілити натерту моркву.

11

Останній овочевий шар - буряк. Зверху полити майонезом.

12

По верху салату за бажанням накришити зварені яйця.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min