
Гумбо
Представляємо вашій увазі дуже цікаву і незвичайну страву. Гумбо - це страва американської кухні. Перекладається з англійської, як суп з гамбо. Гамбо - це овочева рослина. Вважається, що виникла страва в штаті Луїзіана. Страва являє собою густий суп зі спеціями, схожий за консистенцією на рагу. До складу гумбо входять овочі і спеції. Страва загущується соусом, який готується з борошна та олії завдяки чому наша страва стає густою. Справедливості заради слід сказати що, гумбо готують по-різному, різними способами, з додаванням різних інгредієнтів. Іноді у страву додають креветки. Прийнято вважати, що гумбо подають з рисом. Але також можна подати до страви в якости гарніру і відварну картоплю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Bell Pepper
2 шт.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
300 г.
Steamed Rice
100 г.
Onion
1 шт.
7 Flour 1kg
25 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
4 ст. л.
Pink Tomato in Packing
400 г.
Myron Craft Tabasco Tomato Flavored Croutons 100g
1 ч. л.
Green Asparagus 250g
225 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Вилити половину олії в невелику каструлю із товстим дном, нагріти на слабкому вогні.
02
Додати борошно і обсмажити на слабкому вогні, часто помішуючи, поки суміш не набуде коричневого кольору.
03
У великій каструлі нагріти олію, смажити нарізану цибулю, поки вона не стане м'якою. Додати нарізаний солодкий перець і квасолю, смажити 3 хвилини. Додати в приготовлену суміш помідори, бульйон, соус табаско, обсмажене борошно і тушкувати на слабкому вогні, накривши кришкою 10 хвилин.
04
Посипати сіллю, меленим перцем і подавати до столу в порційних тарілках, поклавши на порцію відвареного рису.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores