Свиняча вирізка в кремовому соусі - Image

Свиняча вирізка в кремовому соусі

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Не дивлячись на те, що багато хто в наш час віддає перевагу м'ясу курячому, все таки це далеко не єдиний продукт, який люблять, зокрема, чоловіки. Свинина, як і раніше, займає досить почесне місце. І це не даремно. Адже з неї можна зробити дуже багато різних смачних страв, і вийдуть вони не жирні, а навпаки, дуже смачні і при цьому ситні. Свинина в кремовому соусі виходить дуже соковитою і при цьому ніжною на смак. А все завдяки вершкам, які розм'якшують м'ясо. Гриби роблять соус більш ситним і додає свій особливий смак. Подавати таку страву можна не тільки з рисом, а й будь-яким гарніром на ваш смак. Або ж просто з овочами.

Ingredients

М'ясо (вирізка зі свинини)

675 г.

Вершкове масло

30 мл.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Гриби

250 г.

Біле вино

125 мл.

Вершки (нежирні)

180 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Борошно

15 г.

Preparation steps

01

Розрізати м'ясо на 4 частини. Посолити та поперчити. В сковорідці розтопити масло. Обсмажити шматочки свинини по 8 хвилин з кожної сторони.

02

Додати подрібнену цибулю та нарізані гриби. При помішуванні на сильному вогні обсмажити протягом 2 хвилин. Розбавити білим вином. Накрити. Тушкувати протягом 10 хвилин.

03

В цей час в окремому посуді змішати борошно та вершки. Дістати шматочки свинини із сковорідки. Розрізати кожен на 4-5 скибочок. Перекласти на окремі тарілки. Влити суміш борошна та вершків на сковорідку. Помішуючи, готувати до тих пір, поки соус не загусне. Полити свині скибочки соусом. Подавати з рисом та овочами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Свиняча вирізка в кремовому соусі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua