
Запечена картопля по-французьки
Свій повсякденний раціон без картоплі не уявляють жителі багатьох країн по всьому світу. А багато національностей взагалі вважають картопля своїм стратегічним продуктом. На Україні картопля визнана взагалі національним продуктом. Батьківщиною картоплі між іншим є Південна Америка . З того моменту , коли картопля поширився за межі своєї історичної батьківщини - Америки він зайняв провідну позицію в національних кухнях всього світу. Картопля входить до складу багатьох страв. Сьогодні ми вам пропонуємо ще одне прекрасне і недороге блюдо , основою якого є картопля. Запечена картопля може бути універсальним гарніром або ж повноцінним самостійним блюдом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
600 г
Chicken Fillet
400 г
Pink Tomato in Packing
400 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
350 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
10 мл
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Деко або форму змастити олією, викласти на дно скибочки картоплі. Додати за смаком сіль і перець.
02
Куряче філе зварити до готовності в підсоленій воді, потім охолодити. Покласти курку в чашу блендера і подрібнити. Додати майонез і добре перемішати. Викласти курку на картоплю.
03
Духовку розігріти до 200 градусів. Помідори помити, також нарізати тонкими скибочками і покласти на курку. Сир натерти на крупній тертці і покрити шаром сиру помідори.
04
Деко або форму поставити в розігріту духовку, запікати близько 15 хвилин, а потім знизити температуру до 150 градусів і запікати ще близько 30 хвилин. Подавати, прикрасивши зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores