
Запечений лосось із картоплею, кропом і вершками
Якщо ви хочете рецепт смачної страви з лосося, якщо ви просто обожнюєте рибу в будь-якому вигляді, якщо ви хочете показати своїм гостям, яка ви чудова господиня, тоді скоріше зверніть увагу на наш рецепт лосося з картоплею. Ніжний смак цієї страви стане незабутнім з першого шматочка, а аромат заповнить всю кімнату і, вже тим більше, здивує ваших гостей. Ця страва ключає так багато інгредієнтів, але при цьому вона така легка і швидка, що ви можете запросто приготувати її навіть до звичайної сімейної вечері. Повірте, ваші рідні оцінять старання, і захочуть насолоджуватися смаком цієї страви якомога частіше.
Ingredients
Картопля
700 г.
Масло вершкове
25 г.
Сир
50 г.
Філе лосося
600 г.
Вино біле сухе
100 мл.
Кріп
15 г.
Вершки
150 мл.
Помідори
120 г.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і нарізати скибочками. Відварити її в підсоленій воді. Злити воду і обсушити картоплю. Помідори помити і нарізати кубиками.
02
М'якоть риби відокремити від кісток і нарізати невеликими шматочками. Змастити вершковим маслом форму і викласти на дно половину картоплі, змастити цей шар маслом і викласти рибу.
03
Розігріти духовку до 190°C градусів. Кріп помити, просушити і дрібно нарізати. У мисці змішати вино, вершки і кріп і довести до однорідної консистенції. Залити соусом рибу. Викласти другу половину картоплі, помідори і посипати тертим сиром. Поставити форму в духовку і запікати близько 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores