
Іспанський суп «Олья Подріда»
Національна страва Іспанії «Олья Подріда» стала відомою світу ще з середньовічних часів. Вона являє собою дуже густий і наваристий суп, що більше нагадує тушковане м'ясо з ковбасою і овочами. У перекладі з іспанської мови слово «олья» означає тушковане м'ясо або горщик, в якому воно готується. Друге слово в назві страви трактується як «могутній», тобто маються на увазі якісні делікатеси, з яких готується суп: яловичина, телятина, свинина, копченості. Згідно з іншою версією кажуть, що тільки величні й багаті персони могли собі дозволити насолодитися даною стравою. У зв'язку з цим «Олья Подріда» вважається справжньою іспанською гордістю. Спробуйте і Ви цей смачний, м'ясний супчик.
Ingredients for the recipe
Ingredients
GimDog Bone with Beef Aroma Toy 12.5cm
300 г.
Natural Chops Pork
200 г.
Steak Meat
200 г.
Lard
100 г.
Smoked Chicken Sausage
100 г.
Split Peas
100 г.
Savoy Cabbage
0,5 шт.
Carrots
1 шт.
Packed Potatoes
4 шт.
Young Onions
2 шт.
Celery Stalk
1 шт.
Garlic
3 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Bay Leaf
2 шт.
Fresh Greens Mix 100g
1 пучок
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Mriya Black Pepper Peas 20g
за смаком
Preparation steps
01
Горох замочити на ніч у воді. М'ясо і сало промити під водою, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Зняти пінку, зменшити вогонь, варити протягом 30 хвилин.
02
Додати в каструлю горох і спеції, варити ще 1,5 години. Селеру, моркву, картоплю нарізати. Цибулю і часник дрібно нарізати. Капусту нашаткувати. Додати всі овочі в суп.
03
З помідорів зняти шкірку, також додати в суп (попередньо їх необхідно залишить на 2 хвилини в окропі).
04
Додати в суп сіль і перець за смаком, перемішати. Довести до кипіння, вимкнути вогонь.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores