Соковита курочка в апельсинах - Image

Соковита курочка в апельсинах

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Курочка виходить дуже м'якою, соковитою з хрусткою скоринкою з пікантним смаком і апельсиновим ароматом. Ця курочка цілком може замінити вже звичну курку з яблуками. Готується досить просто, швидко, а найголовніше легко і корисно. Періодично, приблизно кожні десять хвилин, діставайте блюдо з духовки і поливайте соком, що виділився. Така курочка неодмінно прикрасить святковий стіл. На гарнір найбільш підходить картопля-пюре або відварена. Подають таку курку з сухим білим вином.

Ingredients

Курка

1,5 кг.

Апельсини

3 шт.

Часник

2 зубчики

Карі

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Столове біле вино

за смаком

Preparation steps

01

Курку промити і розрізати на частини.

02

Часник очистити від лушпиння і натерти ним кожен шматочок курки.

03

Два апельсина нарізати кружечками. З третього апельсина вичавити сік у склянку.

04

До вичавленого соку додати карі, пару ложок столового білого вина. Потім посолити і поперчити за смаком.

05

Покласти в цю суміш курячі шматочки з апельсиновими колечками і залишити на 2-3 години.

06

Потім викласти шматочки курки в форму для випікання, залити маринованою сумішшю і між м'ясом викласти кружечки апельсина.

07

Форму поставити в духовку, розігріту до 200°С і випікати 40-50 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Соковита курочка в апельсинах – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua