Куряче філе, мариноване у вершках - Image

Куряче філе, мариноване у вершках

Number of servings: 3Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дуже рекомендуємо приготувати куряче філе за цим простим рецептом. Незважаючи на те, що ніяких особливих кулінарних хитрощів застосовувати не доведеться, ви отримаєте чудову страву з курки. Справа в тому, що маринування у вершках додає м'ясу особливу ніжність і соковитість - в цьому основний секрет. А далі потрібно лише обсмажити його в хрусткій паніровці. До речі, якщо ви любите кунжут, можете додати 2 столові ложки насіння до панірувальних сухарів - це додасть страві додатковий цікавий смак.

Ingredients

Куряче філе

500 г

Вершки 10-20%

200 мл

Панірувальні сухарі

100 г

Кунжут

2 ст.л

Сіль

за смаком

Мелений чорний перець

за смаком

Рослинна олія для підсмажування

100 мл

Preparation steps

01

Філе промийте і наріжте середніми шматочками. Посоліть і поперчіть за смаком.

02

Викладіть філе в глибоку миску, залийте вершками і покладіть в холодильник маринуватися на 3-4 години.

03

На широку тарілку висипте панірувальні сухарі, при бажанні додайте кунжут або спеції за смаком і перемішайте.

04

У сковороді разігрійте рослинну олію.

05

Шматочки замаринованого філе обваляйте у сухарях і потім обсмажте в олії з двох боків до готовності (приблизно 7 хвилин) спочатку на сильному вогні до утворення скоринки, потім трохи зменшивши вогонь.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min