
Гриби в золотистому пивному клярі з карі
Гриби в клярі - досить класичний рецепт. Це прекрасна закуска до алкогольних напоїв, особливо до пива. Якщо в клярі пиво замінити сухим білим вином, вийде ще більш тонкий смак і аромат. Кляр - це чудова кулінарна ідея. Головний сенс її в тому, що під оболонкою з тіста гриб зберігається ніжним і соковитим. Тісто для кляра (без білків) краще готувати заздалегідь - якщо воно простоїть близько 1-ї години при кімнатній температурі, то тісто краще пристане і не усохне при контакті з гарячим маслом. Зате білок потрібно збивати і вводити в тісто безпосередньо перед використанням кляра. Гарніром до даної страва може служити відварений рис або картопля.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Volfas Engelman Light Beer 5.2% 0.568l
250 мл.
Carmencita Curry 40g
1 ч. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Bread Crumbs
200 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати борошно, пиво, яйце і карі. У тарілку насипати сухарі.
02
Порізати гриби великими шматками, спочатку вмочити в тісто, потім обваляти в сухарях.
03
Розігріти велику кількість масла в каструлі і смажити гриби до золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores