Борщ із печеним буряком - Image

Борщ із печеним буряком

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо ви обожнюєте різні незвичайні рецепти, якщо класичний варіант тієї чи іншої страви вам вже став трохи нецікавий, тоді швидше зверніться до нашого рецепту. Навіть таку, здавалося б , звичайну страву як борщ можна приготувати абсолютно по-іншому. Наприклад, як вам рецепт борщу з грибами і печеним буряком? Чи достатньо незвично? Це істотно змінить смак страви, чого ви, власне, і добивалися. Взагалі, запечений буряк - це в принципі смачно і корисно. Тому й борщ виходить таким самим. А що стосується грибів, то повірте, що борщ з грибами - це дуже смачно. Переконайтеся в цьому, приготувавши цю страву якомога швидше.

Ingredients for the recipe

Beetroot
8.90 - 15.00

Beetroot

per 1 kg

Ingredients

Beetroot

2 шт.

Onion

1 шт.

Parsley Root

1 шт.

Carrots

1 шт.

Borovychok Dried Porcini Mushrooms 50g

50 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

50 г.

Kvas Taras Bread Kvas 2l

500 г.

Salt Egypt

за смаком

Pripravka Dried Parsley Spices 10g

за смаком

Greenery Scissors

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку гриби потрібно залити водою та залишити на 3 години, після цього промити, залити водою та відварити до готовності, нарізати невеликими шматочками, відвар процідити. Буряк ретельно вимити та запекти до готовності в духовці при температурі 180°С, охолодити, почистити та нашинкувати тонкою соломкою.

02

Цибулю, моркву та корінь петрушки почистити, нарізати тонкою соломкою або кубиками, обсмажити на олії до м'якості, додати гриби та смажити ще 2-3 хвилини.

03

В кастрюлю викласти буряк та овочі з грибами, залити грибним відваром (1,5-2 склянки), довести до кипіння, влити квас, за смаком посолити та варити на слабкому вогні 15 хвилин. При подачі на стіл посипати нашинкованою зеленню петрушки та селери.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min