
Гарбузово-молочний коктейль
Гарбуз широко застосовується в кулінарії. І це не дивно, адже властивості цього продукту - корисність, низька калорійність і висока засвоюваність. Що стосується корисності цього близького родича кабачків та патисонів, то гарбуз належить до тих небагатьох продуктів, всі компоненти яких корисні. Причому, ступінь корисності майже не змінюється після теплової обробки. Гарбуз використовують для приготування супів, пирогів, десертів, хліба, млинців, каш і пюре. Досить згадати гарбузовий пиріг або крем-суп із гарбуза. У запропонованому рецепті гарбуз виступає як інгредієнт коктейлю. Дует гарбуза з молоком дуже гармонійний. Для приготування коктейлю можна використовувати консервоване гарбузове пюре.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
120 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
4 ч. л.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
0,5 ч. л.
Spice Cinnamon Ground
0,5 г.
President Whipped Cream with Vanilla Flavor 28% 250g
100 мл.
Preparation steps
01
Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти гарбуз, відварити до повної готовності. Остудити. За допомогою блендера подрібнити гарбуз до стану пюре.
02
Додати в чашу блендера до гарбуза цукор, молоко, корицю і ваніль.
03
Подрібнити суміш у блендері до однорідної маси. Перелити у склянки.
04
При подачі прикрасити збитими вершками і присипати зверху корицею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores