Арабські млинці з заварним кремом - Image

Арабські млинці з заварним кремом

Number of servings: 12Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ви цікавилися коли-небудь арабською кухнею? Може їх основні страви подобаються і не всім. Але от коли справа стосується солодощів, то тут складно сперечатися. Адже, напевно, немає на світі людини, яка не була б начувана про незвичайний смак східних солодощів. Ми ж пропонуємо вам самим зробити щось подібне в домашніх умовах. Здавалося б, що на перший погляд це звичайні млинчики. Але навіть їх можна піднести так, що в захваті будуть всі ваші гості. Вони мають такий прекрасний вигляд, що заворожують з першого погляду. Не кажучи вже про свій неповторний смак. Тому якщо ви хочете здивувати своїх гостей, у вас це вийде завдяки арабським млинчикам.

Ingredients

Молоко

2 ст.

Вода

0,75 ст.

Цукор

4 ст. л.

Сухі дріжджі

0,5 ч. л.

Борошно

1 ст.

Розпушувач

0,5 ч. л.

Вершки

1 ст.

Крохмаль

0,4 ст.

Мелені фісташки

для прикраси

Білий хліб без скоринки

3 шмат.

Preparation steps

01

Для заварного крему змішати 1 ст. молока з вершками і 3 ст. л. цукру, додати в нього дрібно покришений білий хліб і все прогріти, безперервно помішуючи, щоб шматочки хліба повністю розм`якли. Коли молочна суміш стане дуже гарячою влити в неї тонкою цівкою розведений у (3 ст. л.) води крохмаль. Продовжуючи енергійно розмішувати молочну масу, прогріти її до загустіння.

02

Зняти з вогню густий крем, перелити його в окрему миску і дати охолонути. Поки крем остигає, періодично перемішувати його, щоб він не покрився скоринкою. Потім накрити остиглий крем харчовою плівкою (покласти її прямо на крем, щоб не було скоринки) і відправити в холодильник на ніч.

03

Для млинчиків потрібно всипати у воду сухі дріжджі, цукор і залишити на 3-5 хв. Потім потрібно все перемішати, щоб дріжджі і цукор повністю розчинилися. Далі потрібно додати молоко, борошно і розпушувач, все розмішати, щоб вийшла однорідна суміш без грудочок і залишити на 20 хвилин.

04

Випікати млинчики на антипригарній сковороді тільки з одного боку. Млинець буде готовий, коли верхній шар повністю підсохне. Готові млинчики складати непідсмаженою стороною всередину, а його краї потрібно зліпити до середини.

05

Заповнити кремом за допомогою кондитерського шприца. Зверху можна прикрасити млинці меленими фісташками і подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min