
Запечені свинячі відбивні
"Правильно вибране м'ясо - ось у чому головний секрет смачних відбивних", - скаже Вам будь-який знавець кулінарії. Але, мабуть, не менш важливо це гарне м'ясо не зіпсувати поганим приготуванням. Потрібно знайти вдалий, перевірений рецепт. Запечені свинячі відбивні - один із варіантів приготування свинячих відбивних, в якому пропонується спочатку їх злегка обсмажити, а потім запекти в духовці під соусом. Цей варіант не вимагає багато часу. Відбивні виходять ніжними, ароматними і дуже соковитими.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vinnytsia Mustard 125g
1 ст. л.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
2 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
2 ст. л.
Pork Chop on Bone
4 шт.
Homemade Butter
150 г.
KhMZ Sour Cream 20%
1 ст. л.
Salt Egypt
1 щіпка
Spice Black Pepper Ground
1 щіпка
Tarragon
3 гілочки
Preparation steps
01
Листочки естрагону відірвати від стебел і дрібно посікти.
02
Жовтки, лимонний сік, гірчицю і сметану збити в блендері до утворення однорідної маси.
03
Вершкове масло розтопити і тонкою цівкою влити в суміш і ще раз все разом збити в блендері. Посолити і поперчити соус, додати естрагон.
04
Соняшникову олію розігріти на сковороді. Свинячі відбивні посолити і поперчити, обсмажити на сковороді по 2 хвилини з кожного боку.
05
Викласти напівготові відбивні разом з соусом у вогнетривку форму і запікати в духовці 5 хвилин при 250°С до утворення золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores