Запечена гостра свинина під помідорами, сиром і грибами - Image

Запечена гостра свинина під помідорами, сиром і грибами

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Зверніть увагу всі, у кого улюблені страви - гострі. Адже в цьому рецепті головним інгредієнтом виступає саме гостра свинина. Щоб це зробити, потрібно натерти м'ясо сумішшю перців, при чому не шкодуючи приправ. Щоб м'ясо було сухим і якось урізноманітнити його, зверху викладіть помідори і гриби. Ви отримаєте досить ситну страву, яка сподобається навіть тим, хто не шанувальник гострих приправ. Адже складно встояти перед спокусою з'їсти хоча б шматочок цієї апетитної страви. Вона виглядатиме чудово навіть із самим звичайним повсякденним гарніром. А тим більше, що подавати її можна і як самостійну страву також.

Ingredients

Свинина

500 г.

Сир твердий

200 г.

Печериці свіжі

200 г.

Помідори

200 г.

Часник

1 шт.

Суміш перців

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Свинину нашпигувати тонкими шматочками часнику. Натерти сумішшю перців і сіллю. Натерти сир і гриби на крупній тертці, змішати.

02

Помідори нарізати товстими кружальцями. Деко для випічки застелити фольгою, змастити маслом, викласти м'ясо.

03

Зверху на м'ясо викласти помідори, зверху суміш грибів і сиру. Випікати 30 хвилин в розігрітій до 200°С духовці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min