
Суп із фрикадельками та шпинатом
Суп з фрикадельками – особливий різновид гарячих перших страв, до складу яких входять апетитні м'ясні кульки і щедра овочева «зажарка». Сьогодні Вашій увазі саме така страва – неперевершений суп із фрикадельками та шпинатом. Смачний, корисний, легкий і лаконічний – це далеко не всі слова, якими можна описати гідності страви. Від вибору м'яса для фаршу залежить не тільки смак супу, але і його наваристість і навіть колір. Так, наприклад, дієтична курочка додасть бульйону прозорий як сльоза колір і делікатний смак. Свинячий фарш, відомий своєю жирністю, забарвить суп в насичений золотистий колір. Що стосується броколі та шпинату, їх можете використовувати як свіжі, так і заморожені.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Minced Pork
500 г.
Sesame
2 ст .л.
Packed Potatoes
700 г.
Broccoli
200 г.
Bell Pepper
200 г.
Spinach Bunch100g
100 г.
Carrots
150 г.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати дрібно цибулю.
02
Моркву натерти на середній тертці.
03
Перець нарізати кубиками.
04
Броколі нарізати або розібрати на суцвіття.
05
Нарізати шпинат.
06
Картоплю очистити і нарізати кубиками.
07
У фарш додати кунжут і ретельно перемішати. Зліпити фрикадельки.
08
У каструлі на соняшниковій олії обсмажити цибулю. Потім додати моркву і продовжувати смажити. Додати перець і перемішати.
09
Залити водою. Довести до кипіння.
10
Додати картоплю і довести до кипіння.
11
Додати фрикадельки. Посолити і поперчити. Варити протягом 10 хвилин.
12
Додати броколі, варити 7-10 хвилин.
13
Додати шпинат, перемішати, прибрати з вогню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores