
Салат з шинкою, сиром і зеленою квасолею
Страви зі стручковою квасолею – чудовий варіант не тільки швидкого і смачного обіду, а й досить-таки вишуканого і ситного. Ця зелена овочева культура не так часто присутня в нашому повсякденному раціоні, і даремно, адже вона – справжнє джерело вітамінів і цінних мікроелементів. Для дієтичного харчування те, що потрібно, адже в стручковій квасолі мінімум калорійності. Відмінні смакові якості дозволяють їй чудово поєднуватися практично з будь-якими інгредієнтами. Так, у пропонованому салаті стручкова квасоля складе гарну компанію апетитній шинці, ароматному сиру і солодкому болгарському перчику. Для економії часу на приготування салату можете використовувати консервовану квасолю.
Ingredients
Квасоля зелена стручкова
300 г.
Шинка
300 г.
Перець болгарський
150 г.
Майонез
60 г.
Сир
300 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю відварити в підсоленій воді (класти квасолю необхідно в окріп). Шинку нарізати соломкою.
02
Сир натерти на крупній тертці. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
03
Всі інгредієнти з'єднати (залишити 1/3 сиру для прикраси). Додати майонез і перемішати салат. Потім викласти на тарілку і прикрасити сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores