
Cалат поліський
Гості будуть у захваті, рідні – приємно здивовані. Це неодмінно станеться, якщо приготуєте і подасте до столу салат поліський – один з найколоритніших страв української національної кухні. Характерною особливістю цього дивного салату є гармонійна комбінація м'яса і ароматного сиру. Існують вдалі версії поліського салату, які користуються не меншою популярністю, з ковбасою, шинкою, копченостями. Пропонуємо не відмовляти собі в задоволенні і з'єднати обидва варіанти воєдино. У ньому присутнє і куряче філе, і ковбаска. Смачно, ситно, вишукано. Якщо викладете салат шарами в скляній салатниці – перед Вами ефектний варіант святкового варіанту поліського салату.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Novus Ferma Pluck Tender Sausage
100 г.
Chicken Fillet
100 г.
Pickled Cucumbers
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
120 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Яйця відварити, охолодити, очистити. Окремо натерти на тертці білки і жовтки.
02
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
03
Сир натерти на крупній тертці. Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores