
Сільський пиріг
Напевно, у кожного в селі є родичі, дідусі, бабусі, знайомі. До них то ми іноді і навідуємося влітку в село, щоб за неспішними бесідами в літній вечір поїсти фруктів з власного саду, попити чаю на природі або просто посидіти, насолоджуючись тишею. Тут життя біжить неспішно, якось по-особливому затишно і нам часто не хочеться їхати від наших близьких. Хочеться бути там подовше ... Насолоджуватися подовше цим спокоєм. Пропонуємо вашій увазі рецепт того самого сільського пирога. До його складу входять прості продукти, які є у кожному будинку. Приготуйте сільський пиріг. І ви відчуєте себе на сільській веранді за поїданням сільського пирога!
Ingredients
Масло вершкове
60 г.
Фарш свинний
1 кг.
Цибуля ріпчаста
80 г.
Морква
80 г.
Соус томатний
140 г.
Помідори консервовані
425 г.
Вода
30 мл.
Горох
115 г.
Картопля
330 г.
Молоко
20 мл.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти сковороду і розтопити в ній чверть вершкового масла. Обсмажити фарш до попелистого кольору. Перекласти його на тарілку.
02
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці. Помідори очистити і нарізати кубиками.
03
Розтопити ще чверть вершкового масла і обсмажити цибулю і моркву. Додати до овочів фарш, а потім томатну пасту, розведену водою і нарізані помідори. Тушкувати вміст сковорідки близько 15 хвилин на маленькому вогні. Додати горошок і тушкувати ще кілька хвилин.
04
Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками. Залити картоплю водою, додати сіль і варити до готовності. Злити воду, зробити пюре, додавши половину вершкового масла (30 г.) і молоко.
05
Розігріти духовку до 180°C градусів. У форму для запікання викласти фарш з овочами, а зверху пюре. Поставити форму в духовку і запікати близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores