Свинина, запечена з грибами в тісті - Image

Свинина, запечена з грибами в тісті

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Дуже ніжне м'ясо, яке тане в роті. Спробувавши його одного разу, захочеться повторити це багато-багато разів. А все завдяки грибам, м'якому листковому тісту. Вони роблять м'ясо соковитим і приємним на смак. Можете сміливо експериментувати з приправами - вони тільки додають бажання з'їсти шматочок такого м'ясного рулетика. Перед подачею не забудьте порізати рулет, розкласти красиво на тарілку і прикрасити зеленню - вона додасть більше апетиту і прикрасить цю чудову страву. Ваші гості будуть просити ще добавки!

Ingredients for the recipe

Pork Tenderloin
339.90 - 399.90

Pork Tenderloin

per 1 kg

Ingredients

Pork Tenderloin

1кг

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

500г

Packed Onion from 3kg

1шт

Videnski Bulochky Yeast Frozen Dough

450г

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Lyubystok For Mulled Wine Spices

за смаком

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

4 ст.л

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

для змащування

Preparation steps

01

Гриби і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді з 2 ст.л. рослинної олії, додати сіль і перець. Охолодити.

02

Листкове тісто розморозити і розкачати. Рівномірно розподілити грибну суміш на поверхні тіста.

03

М'ясо намастити рослинною олією, додати спецій та солі.

04

Загорнути свинину. Змастити тісто молоком і викласти на деко, застелене папером для випічки.

05

Випікати в розігрітій до 180°C градусів духовці приблизно годину. Подавати страву гарячою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min