
Жаренка
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Packed Potatoes
1 кг.
Borovychok Dried Porcini Mushrooms 50g
50 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Carrots
1 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
4 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Hutorok Rye Flour 900g
1 ст. л.
Homemade Butter
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Preparation steps
01
М'ясо нарізати середніми шматочками, моркву нарізати скибочками, картоплю і цибулю - кубиками.
02
Кожен нарізаний інгредієнт окремо обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії.
03
Гриби необхідно відварити, подрібнити, обсмажити на сковороді з олією.
04
Муку також підсмажити на сковороді, до золотистого кольору.
05
Всі підготовлені і обсмажені продукти викласти в жаровню, залити зверху грибним бульйоном, додати сметану, поставити на вогонь, тушкувати до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores