
Біфштекс з цибулею
Вже сама назва «біфштекс» (від англ. вeef - «яловичина»), говорить про те, що справжній біфштекс готується тільки з яловичини. Технологія правильного приготування починається з вибору якісного м'яса (у жодному разі не замороженого, тільки свіжого). Кращим вибором вважається те, що знаходиться з двох сторін від хребта філе, при цьому різати м'ясо треба не вздовж, а впоперек волокон. Виглядає і пахне страва приголомшливо. Готові біфштекси поливаються вершковим маслом і соком, в якому вони обсмажувалися. Подається дане блюдо на стіл підігріте. Чудовим доповненням до таких біфштексів стане смажена картопля, зелений салат або малосольні огірки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
Яловичу вирізку розрізати вздовж волокон на 4 шматки, які необхідно відбити до товщини 1,5-2 см.
02
У невеликій каструлі розігріти олію, покласти м'ясо. Готувати 2-3 хвилини на максимальній температурі, перевернути на іншу сторону, смажити ще 2 хвилини до готовності.
03
У сковороді обсмажити нарізану кільцями цибулю протягом 2 хвилин.
04
При подачі викласти м'ясо на тарілку, зверху покласти обсмажені кільця цибулі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores