Балик запечений - Image

Балик запечений

Number of servings: 8Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо у вас в домі є чоловік (або ж ви самі ним являєтеся) , тоді вам прекрасно відомо, як вони жити не можуть без м'яса і страв із нього. Ні, жінки теж не проти таких страв, але саме сильна стать має потребу в ньому найбільше. Тому хочеться мати багато різних ідей, як смачно і швидко приготувати що-небудь із м'яса. Звичайно ж хочеться якомога менше часу провести на кухні за приготуванням. Тому-то наш рецепт і повинен вас зацікавити. Він не примхливий, оскільки ви можете залишити м'ясо в духовці на деякий час і зайнятися іншими справами. Подавати балик можна з гарніром (наприклад, картоплею), з різними салатами (особливо овочевими).

Ingredients

Балик свинячий

1 кг.

Часник

1 зуб.

Лавровий лист

за смаком

Перець

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо посолити, поперчити і залишити на 30 хвилин.

02

Потім, за допомогою ножа, на м'ясі зробити невеликі надрізи, нашпигувати лавровим листом і часником.

03

Потім м'ясо потрібно покласти в рукав для запікання. Запікати 1-1,5 при температурі 190˚С.

04

За 15 хвилин до готовності рукав зверху трохи розрізати для утворення скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Балик запечений – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua