Андалузька відбивна c родзинками і орегано - Image

Андалузька відбивна c родзинками і орегано

Number of servings: 1Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Андалузька кухня (Іспанія) - це багата палітра смаків. В останні роки вона стала надзвичайно популярною. Дуже важливо зауважити, що андалузька кухня є простою і домашньою. Андалузька відбивна з родзинками і орегано - просте у приготуванні блюдо. Поєднання вина, родзинок, орегано і оливкової олії додають нову, незвичайну смакову нотку до смаженої свинини. Порада: в процесі приготування страви краї кишеньки на відбивній краще закріпити зубочистками.

Ingredients

Родзинки

30 г.

Орегано

10 г.

Вино біле сухе

2 ст. л.

Олія оливкова

50 мл.

Сіль морська

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Відбивні свинячі

1 шт.

Preparation steps

01

Натерти сіллю і перцем м'ясо. Зробити у шматку м'яса збоку надріз, щоб утворилась кишеня. Подрібнити родзинки, перекласти в ступку.

02

Всипати до родзинок орегано, перетерти, додати до суміші вино і оливкову олію. Залишити суміш на 10 хвилин.

03

У м'ясну кишеню вкласти суміш зі ступки, обсмажити м'ясо на розігрітій сковороді в олії протягом 5 хвилин з кожного боку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min