Макарони, запечені з помідорами, під сиром - Image

Макарони, запечені з помідорами, під сиром

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Багато господинь вважають за краще мати в своєму арсеналі рецепти простих і швидких страв. Ось і ми сьогодні представляємо вашій увазі прекрасний швидкий рецепт приготування макаронів, запечених з помідорами, під сиром. Така страва по часу займе у вас всього двадцять хвилин, а зате ваша родина буде сита і нагодована. Комбінація продуктів тут досить звична всім. Адже, макарони, сир і томати завжди поєднуються в будь-якому вигляді. Тут немає ніякого нововведення. Але така страва неймовірно порадує вас своїм смаком. Такі макарони порадують вас і своїм цікавим видом, і приголомшливим смаком. Ви можете готувати їх до звичайнісінького сімейної вечері або обіду.

Ingredients for the recipe

Pantanella Filini Pasta 500g
62.90

Pantanella Filini Pasta 500g

500 g

Ingredients

Pantanella Filini Pasta 500g

300 г.

Garlic

1 шт.

Mriya Black Pepper Peas 20g

10 шт.

Grana Padano 32% cheese

100 г.

Pink Tomato in Packing

1 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

150 г.

Preparation steps

01

Макарони зварити. Викласти варені макарони на дно форми для випікання. Нарізати помідори тонкими скибочками, викласти зверху макаронів.

02

Сир натерти на тертці, посипати поверх помідор, присипати перцем.

03

Часник порізати великими шматочками, викласти поверх сиру. Помазати зверху майонезом. Випікати 10-20 хвилин, до готовності. Подавати гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min