
Фарфале з медом
Фарфале – популярні в Італії макаронні вироби з твердих сортів пшениці, форма яких дуже нагадує бантики або метеликів. Це, мабуть, один з найвеселіших і фантазійних різновидів пасти, який сам по собі краща прикраса для будь-якої страви. Такі кумедні макарони особливо дуже люблять діти. А якщо їх приготувати за нашим рецептом з ніжним філе курки, обсмаженим в соєвому соусі і тягучому солодкому меді, смачно буде настільки, що і за вуха не відтягнеш. Особлива форма фарфале дозволяє легко вбирати соки і смаки продуктів, з якими вони готуються. За рахунок цього страва стає неймовірно соковитою і ароматною. А ще вона дуже ситна, поживна і підійде навіть для святкового столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Barilla Farfalle #65 Pasta 500g
500 г
Chicken Fillet
500 г
Kaiseki Soy Sauce 1l
3 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
4 ст. л.
Homemade Butter
20 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Філе помити, порызати невеликими шматочками.
02
У високій сковороді в оливковій олії розтопити вершкове масло й обсмажити курку 5 хвилин.
03
Додати соєвий соус і мед.
04
Смажити (активно помішуючи) до готовності.
05
Відварити в трохи підсоленій воді фарфале.
06
Додати макарони до курки, перемішати. Тушкувати ще 3 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)