
Слойки з абрикосом
З усього різноманіття випічки, яка існує в світі, саме слойки з абрикосом можуть стати вашим улюбленим десертом. Вони можуть прокласти шлях до серця вашого чоловіка або ж змусити дітей їсти суп, аби отримати бажану слойку. Адже абрикоси нагадують собою маленькі сонечка. Більше того, вони дуже корисні. Абрикоси швидко вгамовують голод, збагачують організм вітамінами і мікроелементами. Також допомагають справлятися з хворобами серця і нирок. Щоб приготувати ці смачні і неповторні слойки, вам не потрібно багато часу і зусиль. Зате домашні ще довго будуть вам дякувати.
Ingredients
Тісто листкове
250 г
Абрикоси консервовані
100 г
Сир
100 г
Цукор
40 г
Цукор ванільний
5 г
Яйце куряче
1 шт.
Крохмаль картопляний
10 г
Масло вершкове
20 г
Яйце
1 шт.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C градусів. Тісто розморозити, розкатати в прямокутний пласт товщиною близько 3-5 мм і розрізати на 6 рівних частин. Деко застелити пергаментним папером, змастити невеликою кількістю масла. Викласти прямокутники з тіста на деко.
02
До сиру додати цукор і ванільний цукор, перемішати. Сир краще брати не жирний. На кожен з 6 шматків тіста покласти по 1 столовій ложці сирної суміші. Розрівняти сир так, щоб вийшов невеликий шар, що не доходить до країв слойок приблизно на половину сантиметра.
03
Половинки абрикосів нарізати на скибочки і викласти їх на слойки. Зверху абрикоси слід злегка присипати крохмалем, щоб сік, який буде виділятися із них, не розм'якшив слойки. Слойки змастити яйцем і випікати у вже розігрітій духовці близько 15-20 хвилин. Після того, як вони трохи охолонуть, за бажанням, можна присипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores