
Полуничний крамбл
Те, що англійці - великі шанувальники чаю, факт відомий. Але представники цієї нації насправді знають толк і в смачній їжі. Принаймні, такі чудові ласощі, як крамбл, винайшли саме вони. Слово crumle в перекладі означає "кришити" - по суті, цей пиріг поєднує в собі шар фруктів або ягід (у нашому випадку полуниці), запечених під тонкою скоринкою з пісочної крихти. Краще подавати крамбл з кулькою ванільного морозива або з ванільним соусом - це ідеально підкреслить його хрустке і розсипчасте гаряче тісто і ароматну начинку.
Ingredients
Вершкове масло
250 г
Цукор
7 ст.л.
Волоські горіхи
3 ст.л.
Пшеничне борошно
200 г
Полуниця (свіжа або заморожена)
600 г
Крохмаль
2 ст.л.
Preparation steps
01
Духовку розігрійте до 170 ° C.
02
Вершкове масло (150 г) наріжте на шматочки. Решту масла приберіть в холодильник.
03
У чашу блендера покладіть нарізане вершкове масло, 3 ст.л. цукру, волоські горіхи і борошно. Всі разом подрібніть блендером в дрібну крихту.
04
Полуницю засипте цукром, що залишився, (якщо вона заморожена, попередньо разморозьте) і акуратно перемішайте.
05
Потім посипте крохмалем і ще раз перемішайте.
06
Ягоди викладіть у форму для випічки і зверху покришіть половину решти вершкового масла.
07
Потім на ягоди висипте горіхово-борошняну крихту.
08
Покришіть зверху решту вершкового масла і рівномірно розподіліть його по поверхні крамбла.
09
Випікайте в розігрітій духовці близько 15 хвилин - до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores