
Воловани з грибами
Воловани з грибами - шалено смачно! Історія цієї страви почалася у Франції, коли помічник королівського кухаря, побачивши, як піднімається листкове тісто, вигукнув: "Метр, воно злітає в повітря! " З тих пір воловани підкорили весь світ. Ці невеликі кружечки з листкового тіста у вигляді маленьких стаканчиків , наповнені грибною начинкою , ідеально підійдуть і як закуска на святковий стіл, і як повсякденне блюдо для вашого домашнього меню. Ніжне повітряне тісто, що тане в роті і надзвичайно смачна начинка, вражає незвичним грибним ароматом і не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
250 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
150 г.
Onion
50 г.
KhMZ Sour Cream 20%
5 ст. л.
7 Flour 1kg
0,5 ч. л.
Garlic
1 зубчик
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Preparation steps
01
Тісто розкачати до 3-4 мм. у висоті. Вирізати кола діаметром приблизно 5 см.
02
Половину отриманих кіл викласти на деко, застелене пекарським папером. Змастити збитим яйцем.
03
З другої половини кіл зробити кільця. Для цього вирізати формочкою діаметром 3 см. маленькі кола. Можна використовувати кришку від пластикової пляшки.
04
Отримані кільця викласти поверх цільних кіл, злегка притиснути. Поставити в розігріту до 200°C духовку. Випікати приблизно 20 хвилин.
05
Готові воловани остудити.
06
Цибулю почистити і дрібно порізати. Гриби дрібно порізати.
07
Обсмажити цибулю на соняшниковій олії до прозорості.
08
Додати гриби, перемішати, смажити поки не випариться вся рідина.
09
Посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний часник. Посипати борошном, перемішати.
10
Додати сметану, перемішати, прогріти пару хвилин. Остудити.
11
Серединку у воловані добре втиснути пальцем. Вкласти начинку.
12
За бажанням можна прикрасити петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores