Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном - Image

Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

У нашій країні і в інших країнах, де пудинг не є традиційною стравою, його зазвичай продають у магазинах в готовому вигляді. Безсумнівно, пудинг, приготований в домашніх умовах, буде набагато смачніше. Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном - один з безлічі рецептів несолодких пудингів, ця дуже смачна закуска обов'язково сподобається всім любителям англійської кухні. Взагалі пудинги в Англії почали готувати, намагаючись застосувати з користю різні залишки продуктів та інших страв. Подаючи на стіл, пудинг з солодкої цибулі з пармезаном прикрашають гілочками чебрецю.

Ingredients

Масло вершкове

2 ст. л.

Цибуля червона

3 шт.

Вершки взбиті

10 ст. л.

Сир пармезан

2 ст. л.

Борошно пшеничне

1,5 ст. л.

Цукор

2 ч. л.

Розпушувач

1 ч. л.

Яйце куряче

3 шт.

Сіль

за смаком

Чебрець свіжий

за смаком

Preparation steps

01

Покласти вершкове масло на розігріту сковороду, розтопити, додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 3-4 хвилин до м'якості.

02

Духовку розігріти до 180°C.

03

У мисці змішати пармезан, яйця і вершки. Окремо змішати борошно, сіль, розпушувач і цукор. Обидві суміші ретельно перемішати, після чого в яєчну ввести борошняну суміш. У загальну суміш вмішати цибулю зі сковороди, перемішати.

04

Форму змастити маслом, викласти тісто, поставити в духовку на 35-40 хвилин. Прикрасити чебрець зверху.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua