
Пиріг з цукіні і фетою
Пиріг з цукіні і фетою виходить соковитим, ніжним і смачним. Цукіні з сиром фета – це просто чудове поєднання продуктів і легка їжа. Рецепт цього пирога дозволяє скоротити час на приготування страви. Кабачки цукіні є ніжніші за звичайні кабачки, тому готуються в 3 рази швидше, і не потрібно витрачати час на приготування тіста. Готовий пиріг нарізають шматочками і перекладають на блюдо. Подають страву охолодженою, з листям салату. Пиріг з цукіні і фетою досить є досить хорошим на смак і на наступний день.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zucchini
300 г.
7 Flour 1kg
150 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Onion
1 шт.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Chilled Bacon
2 скибочки
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
3 ст. л.
Syrorob Feta Cheese 55%
100 г.
Sun-dried Tomatoes
100 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 180°С. Застелити папером для випічки квадратну форму.
02
Цукіні і сир натерти на тертці. Бекон, фета, томати і цибулю дрібно покришити.
03
Змішати цукіні, борошно, розпушувач, цибулю, сир і бекон.
04
За допомогою вінчика змішати яйця і масло. Влити в суміш із цукіні. Перекласти тісто у форму. Зверху викласти фета і томати.
05
Випікати протягом 40 хвилин, поки пиріг не пропечеться в середині і не покриється золотистою скоринкою. Охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores