Англійські скони з журавлиною - Image

Англійські скони з журавлиною

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Такими сконами добре снідати, оскільки вони досить поживні. Класичні скони мають круглу і пласку форму. Їх готують на сковороді і перед подачею розрізають на трикутники. Після того, як розпушувач став широко доступним, цю страву почали робити різноманітної форми, а також з різною начинкою. Тому скони, які готуються вдома, можуть бути дуже різними і унікальними: і круглими, і у формі трикутників або ж шестигранників.

Ingredients

Борошно пшеничне

300 г.

Масло вершкове

100 г.

Цукор

4 г.

Йогурт

120 г.

Яйце куряче

1 шт.

Розпушувач

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Журавлина свіжа заморожена

150 г.

Preparation steps

01

У мисці змішати до однорідного стану борошно, розпушувач, цукор, сіль і масло.

02

Додати в миску до решти інгредієнтів йогурт і яйця. Перемішати.

03

Розморозити журавлину, подрібнити, додати в масу. Замісити тісто.

04

Тісто розкатати до товщини 2-3 сантиметрів і порізати трикутниками.

05

Деко застелити харчовим папером, змастити маслом, викласти тісто на папір так, аби трикутники не торкались один одного.

06

Випікати в розігрітій духовці до температури 180°C, протягом 25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Англійські скони з журавлиною – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua