Макі-суші з тунцем - Image

Макі-суші з тунцем

Number of servings: 5Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Зараз важко знайти людину, яка не пробувала суші – новомодну закуску, що відноситься до японської кухні. Вони настільки усіма полюбилися, що ця традиційна для Японії страва стала користуватися шаленою популярністю в усьому світі. Однак щоб насолодитися вишуканим смаком суші, Вам необхідно направлятися в японський ресторан? Пропонуємо Вам виправити це безглузде непорозуміння і приготувати класичні макі-суші з філе тунця вдома. Цей найпростіший різновид суші як можна краще підійде для боязких новачків, що бажають спробувати себе в цьому японському кулінарному мистецтві. Інгредієнти для приготування страви знайдуться у будь-якому супермаркеті, а Ви відчуєте себе справжнім японським сушистом.

Ingredients

Філе тунця

200 г

Соєвий соус

150 мл

Рис для суші готовий

400 г

Норі

6 шт.

Імбир маринований

100 г

Васабі

20 г

Preparation steps

01

Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/

02

Наріжте тунець шматочками (приблизно 15 см в довжину і в розрізі 2х2 см), залийте рибу 20 мл соєвого соусу.

03

На лист норі викладіть рис товщиною 3-5 мм., Приблизно на 3/4 довжини листа, при цьому рис не потрібно сильно утрамбовувати.

04

Викладіть скибочки риби з одного кінця норі.

05

Відступіть 2 см з протилежного кінця і залиште «поле» непокритим, злегка змочіть його водою з рисовим оцтом.

06

Зверніть рол, надаючи йому круглу форму.

07

Розріжте рол на 6 шматочків (приблизно по 2 см).

08

Подавайте з васабі та маринованим імбиром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Макі-суші з тунцем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua