
Рибні котлети на пару
Легкі і ніжні парові рибні котлети. Будь-яка їжа, приготована на пару набагато корисніша смаженої. Тому рибні парові котлети - це прекрасний рецепт парової їжі, адже окрім корисності ці котлети неймовірно ніжні, повітряні і досить дієтичні. У даному випадку можна брати будь-які сорти риби, як жирні, так і не жирні. Якщо ж ви дотримуєтеся дієти, то вибирайте нежирні сорти. Так само, за бажанням, у фарш під час приготування можна додати за смаком зелень (кріп, петрушку, базилік), гриби (найкраще підійдуть печериці), маслини. У вигляді гарніру підійдуть крупи, парові овочі, будь-які овочеві салати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
300 г.
Packed Potatoes
300 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Carrots
80 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати шматочками. Моркву помити, очистити і нарізати великими шматочками. Змішати філе риби, моркву, картоплю, цибулю і пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером.
02
Додати у рибну масу яйце, сіль. Сформувати з фаршу котлети. Покласти їх у пароварку (або на водяній бані) і варити близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores