
Шоколадні кекси з рідкою начинкою
Кекси - це маленькі, ніжні і смачні грудочки радості. Цей кондитерський виріб, який прийшов до нас з Англії та Німеччини, не залишить нікого байдужим. Десерт буває дуже різним. Пропонуємо вам порадувати рідних і близьких шоколадними кексами з рідкою начинкою. Кекс такий ніжний, що тане в роті сам по собі. Не дивуйтеся, якщо вам здасться, що ви купаєтеся в теплому морі із задоволення і щастя. Шоколадна помадка всередині кексу стане солодким подарунком, від якого будь-яка дитина розквітне в усмішці. Чашка какао або простого чаю стане відмінним компаньйоном шоколадному кексу. Насолоджуйтесь!
Ingredients
Яйця
3 шт.
Масло вершкове
100 г.
Шоколад чорний
200 г.
Цукор
50 г.
Сіль
0,25 ч. л.
Борошно пшеничне
60 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200ᵒC градусів. Нарізати масло шматочками та поломати на кусочки шоколад. На паровій бані розтопити шоколад з маслом, перемішати все. Потім дати охолонути отриманій суміші.
02
Збити міксером до утворення піни 2 цілих яйця, жовтки і цукор. Потім з'єднати яєчно-цукрову суміш і шоколадну, додати борошно і сіль. Перемішати все до однорідності.
03
Змастити форму вершковим маслом, влити тісто в неї і поставити в духовку на 10 хвилин. Краї тіста повинні пропектися, а начинка залишитися рідкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores