Курячі кульки у вершковому соусі - Image

Курячі кульки у вершковому соусі

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Насправді, страв, основним інгредієнтом котрих є куряче м’ясо, настільки велика кількість, і спектр вибору такий широкий, що часом буває важко обрати, на чому саме зупинитися і що приготувати. Курячі кульки у вершковому соусі – здавалося б, знову звичайне куряче м’ясо, але не сьогодні. Різноманітність – початок успіху. У цьому випадку, ми отримаємо курячі кульки, запечені в духовці, политі спеціальною заливкою. Звичне куряче філе, після декількох нескладних маніпуляцій перетворюється на кулінарний шедевр, оригінальний як за виглядом, так і за смаком. Трохи вашої фантазії, креативу, неординарних ідей, і нова оригінальна страва готова!

Ingredients

Філе куряче

500 г.

Цибуля

1 шт.

Яйця

1 шт.

Часник

3 зуб.

Вершки

200 мл.

Сіль

за смаком

Сир

150 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно куряче філе злегка відбити і дрібно порізати, потім додати дрібно порізану цибулю, посолити, поперчити, влити збите в піну яйце і гарненько перемішати. Форму для запікання змастити жирними вершками.

02

З приготовленої маси формувати невеликі кульки і викладати їх у форму. Запікати в розігрітій до 180°С духовці 15 хвилин.

03

Тим часом, приготувати заливку. Для цього сир потерти на дрібній тертці, видавити в нього часник і змішати з вершками.

04

Вийняти форму з кульками з духовки, полити заливкою кожну кульку і знову поставити в духовку ще на 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курячі кульки у вершковому соусі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua