
Персики з медовим кремом
Як відомо, поєднання меду зі стиглими фруктами вважається класикою десертів від наших предків. До того ж, це не тільки смачно, але ще й корисно. Про позитивні властивості меду можна говорити вічно. Достатнім буде сказати те, що це натуральне вітамінне джерело має антибактеріальну, протигрибкову і противірусну дію, відповідно сприяє зміцненню нашого імунітету. А в комбінації зі свіжим домашнім кисломолочним сиром – нічого кориснішого цієї смакоти не знайти. Пропонуємо Вам насолодитися літнім, надзвичайно смачним персиковим десертом з сирно-медовим кремом і кедровими горішками. Варто відзначити: плоди персиків необхідно вибрати м'які, однак не переспілі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Melnyk Sad Farm Peach
4 шт.
Lemon
50 г
Kilojo Dried Pine Nut 50g
60 г
Cottage Cheese 9%
150 г
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Auchan Vanilla Sugar 8g
30 г
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200 ° C. Персики вимити, обсушити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Деко застелити пергаментом, розкласти на ньому персики зрізом вгору. Полити медом і запікати в духовці 20 хв., до м'якості.
02
Горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Зняти з вогню.
03
Змішати сир з ванільним цукром і лимонним соком. Покласти по 1 ст. л. на персики, посипати горіхами і подати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores