Закуска з перепелиних яєць і сьомги - Image

Закуска з перепелиних яєць і сьомги

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Пропонуємо вашій увазі по істині царську закуску з перепелиних яєць і сьомги. Чому царську ? Та тому що на Київській Русі перепелині яйця подавалися на царський стіл . Російські царі їх дуже шанували . А все тому що корисні властивості перепелиних яєць були відомі людям багато століть тому. Перепелині яйця - це унікальний за своїми властивостями продукт. Тут є практично всі необхідні для людського організму речовини та мікроелементи. Сьомга теж дуже корисна риба , яка цінна насамперед своїм змістом поліненасиченої кислоти омега- 3 і не тільки. Тому вживання такої закуски принесе неймовірно позитивний ефект вашому здоров'ю.

Ingredients for the recipe

Quail Egg 1pc
5.80

Quail Egg 1pc

Ingredients

Quail Egg 1pc

15 шт.

Pickled Cucumbers

100 г.

Piece Salmon

120 г.

Saint Andre Creme Cheese 200g

100 г.

Shalanda Keta Salted Red Caviar

50 г.

Grana Padano 32% cheese

150 г.

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Яйця зварити в підсоленій воді до готовності. Потім трохи охолодити яйця і очистити. Сир (твердий) нарізати пластинками. Огірки помити, нарізати скибочками.

02

Сьомгу нарізати пластинками. Рибою і сиром обгорнути яйця. На тарілку викласти огірки, на них трохи вершкового сиру, далі яйця з рибою. Прикрасити закуску зеленню і ікрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min