
Салат з кедровими горіхами, сиром брі та шампанським
Салатик з категорії «для дорослих» з кедровими горіхами, сиром брі та шампанським не залишить байдужим навіть найвибагливішого поціновувача смаку. Ця вишукана салатна закуска якраз для Вашого святкового столу – готується просто і швидко, зайвих турбот не вимагає, але при цьому виходить приголомшливою на смак і дуже ефектно виглядає. Гостей від цієї апетитної смакоти відірвати неможливо. Кисло-солодкий грейпфрут, витриманий в сухому шампанському, набуває несподівані смакові нотки і стане родзинкою страви. Ніжний французький сир брі, відомий своєю м'якою консистенцією і приємним делікатним смаком, ідеально поєднується з соковитим цитрусовим, горішками і свіжим салатним листям.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kilojo Dried Pine Nut 50g
100 г.
Grapefruit
300 г.
Salute Active Lettuce Mix 100g
100 г.
Delamotte Brut White Champagne 12% 0.75l
50 мл.
Bons Mayennais Brie Cheese 50%
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Горіхи підсмажити на сухій сковороді. Очистити грейпфрут, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Замочити часточки грейпфрута в шампанському на 15 хвилин.
02
Сир брі нарізати тонкими скибочками або кубиками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores