
Салат з квасолею і болгарським перцем
Свято не за горами? Рекомендуємо включити пропонований чудо-салатик в Ваше святкове меню. Це саме та закуска, яку можна приготувати в найостанніший момент: не коли гості вже на порозі, а коли вони вже сидять за столом, і, відповідно, подати в найсвіжішому вигляді. Салатик дійсно готується в лічені хвилини і не вимагає дорогих делікатесів. Доступні інгредієнти, які гармонійно поєднуються між собою, а також яскравий вигляд, який не залишає без уваги, зробили цей салатик непереможним хітом серед застільних страв. Краще всього використовувати червону (консервовану або відварну) квасолю: вона володіє відмінними смаковими якостями і зробить салат ще більш ефектним.
Ingredients
Крабові палички
250 г.
Квасоля консервована
230 г.
Сир твердий
250 г.
Перець болгарський
100 г.
Зелень
20 г.
Майонез
70 г.
Preparation steps
01
Крабові палички нарізати часточками. Болгарський перець помити, нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити.
02
Сир натерти на крупній тертці. З квасолі злити рідину. Змішати всі інгредієнти з'єднати, додати майонез і перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores