
Овочевий салат з кульками з фети і маслин
Цей незвичайний і в той же час низькокалорійний, легкий овочевий салат сміливо можна назвати здоровою вегетаріанською їжею. Овочевий салат з кульками з фети і маслин виглядає оригінально, а кульки з фети надають страві незвичайний вигляд. Літній вітамінний салат прекрасно вгамує голод і наситить організм вітамінами. Замість фети можна використовувати бринзу. Вийде також смачно. Прикрасити салат можна петрушкою.
Ingredients
Помідори
200 г.
Огірки
200 г.
Болгарський перець
200 г.
Сир Фета
200 г.
Маслини
15 шт.
Соняшникова олія
3 ст. л.
Зелень
за смаком
Лимонний сік
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Помідори нарізати кубиками, огірки - соломкою.
02
Очищений перець нарізати соломкою.
03
Для заправки салату змішати лимонний сік і соняшникову олію. Посолити, поперчити за смаком.
04
Змішати помідори, огірки та перець. Додати заправку і перемішати.
05
Зелень дрібно нарізати. Фету розім'яти виделкою. Перемішати із зеленню.
06
Сформувати невеликі коржі. У центр кожного покласти маслини. Сформувати кульку.
07
У салатницю покласти салат, зверху викласти кульки з маслин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores