
Курка з грибами в соусі з фети
Зараз багато готують страви з курки. Курка зараз дуже популярна. Інтернет рясніє всілякими рецептами страв з курки. І це не даремно, адже курка зараз стала дуже доступною всім верствам населення, і до того ж м'ясо її дуже дієтичне. Весь час з'являються все нові рецепти, як смачно і швидко приготувати куряче м'ясо, щоб воно мало зовсім радикальний смак. Такий рецепт, як курка з грибами в соусі з фети напевно зацікавить багатьох. У даній страві присутній алкоголь. І це не даремно. Адже, алкогольний напій завжди змінює смак всієї страви. Курка просочується соковитою винною рідиною і стає неймовірно смачною. Ви можете присипати готову страву зеленню перед подачею. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
0,5 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
0,5 ст.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
2 ст. л.
Preparation steps
01
Курку нарізати на шматочки, посолити. Моркву нарізати маленькими кубиками, гриби нарізати пластинами.
02
Поставити сковороду на вогонь, вилити олію, висипати моркву, обсмажити протягом 3-5 хвилин.
03
Додати гриби до моркви, обсмажити. Додати в сковороду курку, через 3-5 хвилин, зменшити вогонь, накрити кришкою сковороду. Тушкувати під кришкою 3 хвилини.
04
Додати в сковороду вино, посолити і поперчити, тушкувати 10 хвилин. У центр сковороди, прибравши курку та гриби до країв, викласти сир. Придавити лопаткою сир. Перемішати всі інгредієнти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores