Хрусткі сирні пиріжки - Image

Хрусткі сирні пиріжки

Number of servings: 12Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Смачні, м'які пиріжки з хрусткою скоринкою, усередині яких солененький сир фета з м'ятою. У начинку також за смаком можна додати будь-яку свіжу зелень. Але м'яту виключати не варто, вона надає особливий аромат звичайним пиріжкам. Подавати їх краще теплими, буде набагато смачніше. Якщо ви прагнете внести щось своє в рецепт, то прийміть до уваги наступні поради. По-перше, як «родзинку», можна додати кунжутне насіння. Для цього перед тим, як ставити пиріжки в духовку, змастіть їх поверхню збитим яйцем і посипте кунжутом. Тоді у пиріжків буде блискуча поверхня із золотистим насінням. Також не найгіршим варіантом буде присипати пиріжки дрібно тертим сиром і дати йому гарненько підрум'яниться.

Ingredients for the recipe

Rud Leaf Frozen Dough
135.90 - 178.80

Rud Leaf Frozen Dough

1 kg

Ingredients

Rud Leaf Frozen Dough

450 г.

Svet Cheese Feta Cheese 45%

200 г.

Fresh Mint Bundle 50g

20 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Homemade Butter

15 г.

Preparation steps

01

М'яту помити, просушити і подрібнити. Змішати сир фета, яйця, м'яту і подрібнити все в блендері до однорідного стану. Розігріти духовку до 180°C.

02

Тісто повністю розморозити (якщо воно заморожене). Тонко розкачати тісто і розрізати на прямокутники (18 х 8 см). Змастити тісто вершковим маслом, в кут кожної смужки покласти третину начинки і скрутити трикутником. Викласти пиріжки на деко, застелене пергаментним папером, і поставити в духовку. Випікати близько 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min