Мигдальне безе - Image

Мигдальне безе

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Безе - це французький десерт. Слово "безе" походить від французького "baiser", що означає поцілунок. Дійсно за смаком безе нагадує чимось поцілунок, воно таке ж легке, солодке і приємне. Безе зазвичай роблять зі збитих з цукром і запечених яєчних білків. Існують різні рецепти приготування безе і вони дуже гарні кожен по-своєму. Але сьогодні ми вам запропонуємо приготувати мигдальне безе. Готується воно неймовірно швидко, легко і просто. У підсумку при мінімумі витрачених сил та енергії на виході ви будете мати приголомшливу солодку страву. Приготуйте таку страву до вечірнього сімейного чаювання і ви отримаєте максимум задоволення.

Ingredients

Мигдаль

200 г.

Білок яєчний

4 шт.

Кориця мелена

10 г.

Ванілін

5 г.

Preparation steps

01

Мигдаль перемолоти в блендері в порошок, викласти в миску, додати ванілін і корицю. Перемішати.

02

Білки збити в міцну піну. Додати білки до суміші мигдалю, обережно перемішати до однорідної маси.

03

На деко викласти тісто ложкою, поставити в духовку розігріту до 160°C, випікати до ніжно-коричневого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Мигдальне безе – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua